פלדשטיין דבוקי 2020

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

אבי פלדשטיין היה חלוץ השימוש בדבוקי – זן ענבי מאכל מקומי. היין שהוא עושה בבית החדש ב’ברקן’ הוא יין נעים

לאט לאט יוצאים יותר ויותר יינות של אבי פלדשטיין תחת המותג הכשר שלו, שנעשה אחרי תחילת שיתוף הפעולה עם טמפו. לפני כמה חודשים הוא הוציא את הרוזה ועוד בלנד לבן, ועכשיו מגיע הדבוקי, בציר 2020.

פלשטיין דבוקי 2020

פלדשטיין דבוקי 2020

פלדשטיין דבוקי 2020

זהו יין לא מאוד ארומתי, בעל גוף קל עד בינוני. קררנו אותו היטב, אבל הוא היה צריך קצת יותר “טמפרטורה” כדי שאפשר יהיה ליהנות ממנו במלואו: במצב צבירה של שרדונה, ולא של סוביניון בלאן, הוא יותר מעניק; בפה, אם לא כל כך באף.

עד היום לא חוויתי איזושהי הארה מהיינות שעשויים מזני המאכל המקומיים. היין הזה, כמו יינות נוספים, הוא יין נעים וכיפי והוא ללא ספק הטוב ביותר שתמצאו מהזן הזה.

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה טעימות, יין, יין. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.