קוקטיילים ב- 3 מרכיבים שאפשר להכין בכל בית

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

כל קוקטייל מהבאים ניתן להכין מכמה משקאות בסיסיים, שאם אין לכם בבר ממילא, כדאי שיהיו בבית. אפשר להכין אותם במנה אחת או לגדוד – צריך רק להכפיל כמויות

את המשקאות הבאים יכול כל אחד להכין, ממש בלי קושי. אתם לא חייבים לחכות לארוחת ערב; היות והם כולם קייציים, הם יתאימו מאוד לשעות בין הערביים, ממש לפני שהשמש שוקעת.

כדאי שיהיה בבית תמיד גם סירופ פשוט:

·         2 חלקים סוכר

ג'ני ג'רום - ליידי רנדולף צ'רצ'יל - ממציאת קוקטייל מנהטן

ג’ני ג’רום – ליידי רנדולף צ’רצ’יל: אנחנו חייבים לה את קוקטייל המנהטן.

·         1 חלק מים

ממיסים את הסוכר במים ומביאים לרתיחה. משאירים ברתיחה עדינה כ- 10 דקות, מכוסה, עד שכל הסוכר התמוסס בלי שהסירופ הסמיך מדי.

אפשר לשמור במקרר. אם רוצים לשמור לאורך זמן, מוסיפים קצת וודקה.

קוקטייל קאייפיריניה

·         60 מ”ל קסאשה

·         ליים אחד

·         2 כפיות סוכר או 15 מ”ל סירופ פשוט

חותכים את הליים ל- וודג’ים ומועכים בכוס לואובול עם הסוכר או הסירופ. מוסיפים קרח וקסאשה ומערבבים.

קוקטייל דאקירי

·         60 מ”ל רום לבן; אני אוהב אל דוראדו לבן 3 שנים

·         30 מ”ל מיץ ליים

·         2 כפיות סוכר או 15 מ”ל סירופ פשוט

משקשקים את כל המרכיבים בשייקר על קרח מסננים ומגישים.

קוקטייל גימלט

·         60 מ”ל ג’ין

·         30 מ”ל מיץ ליים

·         2 כפיות סוכר או 15 מ”ל סירופ פשוט

מכינים כמו דאקירי.

קוקטייל נגרוני

יחסים שווים של:

·         ג’ין

·         קמפרי

·         ורמוט מתוק

מערבבים בשייקר על קרח, מסננים ומגישים על קרח.

קוקטייל מנהטן

משקה נצחי. ולמרות שבדור האחרון שותים אותו על ברבן, חזרה לוויסקי שיפון תחולל בו פלאים. אם תשתמשו בסקוטש תקבלו רוב רוי ואם תחליפו את הוורמוט המתוק ביבש, תקבלו רוב רוי שלא על הכינרת.

·         60 מ”ל ברבן או ריי ויסקי

·         30 מ”ל ורמוט מתוק

·         2 דאש אנגוסטורה

מערבבים את כל המרכיבים בשייקר על קרח. מסננים ומגישים בכוס מרטיני מקוררת. אפשר על דובדבן מרסקינו.

 

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אלכוהול. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.