זמן אמיתי: חנות אלכוהול ראשונה

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

יואב סוכרי ושני שותפים פותחים את חנות המשקאות הראשונה שלהם במתחם בית הספר לברמנים זמן אמיתי. הקונספט מעניין והתקווה (שלי) היא רק שיחזיק זמן

הרבה זמן לא עשו כאן משהו חדש, במיוחד בתחום מכירת האלכוהול. נכון, חנויות חדשות נפתחות חדשות לבקרים – אבל מלבד התמחויות בוויסקי, בעקבות ירידת המסים, לא ראיתי בשורה כלשהי: מחירים, מצבעים ומגוון, זה פחות או יותר הרעיון של מרבית החנויות בארץ.

סוכרי ושני שותפיו – הפרסומאי יריב אברהם ואיש העסקים יניב איטליאנו – לקחו חלק לא קטן ממתחם ההדרכות של זמן אמיתי (יפו, רחוב אליפלט) והפכו אותו ללאונג’ עם בר הדרכה. בכניסה לכל המתחם של בית הספר העמידו השלושה חנות משקאות גדולה, שמציעה גם יין ובירות.

מתחם החנות: זמן אמיתי. (צילום: פיני חדד)

מתחם החנות: זמן אמיתי. (צילום: פיני חדד)

כל הרעיון שמאחורי המיזם, ומה שהופך אותו שונה מחנויות אחרות, הוא לאפשר ללקוחות החנות לחוות את המשקאות שהם קונים. זמן אמיתי שופ תציע לכם טעימות – חינם – ממגוון שלם של משקאות החנות וגם קוקטיילים: המוכרן שמאחורי הדלפק יהיה ברמן, מבוגרי בית הספר.  מלבד דגימות וטעימות ובנוסף על משקאות, אפשר יהיה לקנות בחנות גם אביזרים שונים ומארזים מוכנים במגוון של ‘שימושים’: מארז טקילה או וודקה, מארז יין וכד’, שלכל אחד מהם אריזה שונה והתאמה לסיטואצית צריכה אחרת.

האם הקונספט יישאר בתחומי זמן אמיתי או שיצא גם החוצה?

הלאונג' ומתחם ההדרכה (צילום: פיני חדד)

הלאונג’ ומתחם ההדרכה (צילום: פיני חדד)

זמן אמיתי שופ רוצה להציע חווית קניה אחרת ממה שמציעות כל חנויות האלכוהול – כולל מועדון חברים ופינוקים – לא נראה שהכוונה היא להשאר במתחם של זמן אמיתי, ולו רק בגלל שההשקעה ושיתופי הפעולה יקרים מדי. הכוונה לכן היא לפתוח עוד חנויות ברעיון הזה, שהוא מבורך למדי ולהצמיד אותן אולי למתחמי בילוי או להפוך אותן לחלק ממתחם בילוי כלשהו.

החנות פתוחה בינתיים החל מ- 14:00 ועד תום הפעילות בבית הספר.

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אלכוהול, עם התגים , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.