אסיה מוניקה: על הבר בלי טיפה

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

גיחה קצרה של מוצ"ש ל'אסיה מוניקה' – שתי מנות ואווירה

לא הרבה זמן אחרי שנפתחה מסעדת אסיה מוניקה בהוד השרון, יצאנו לשם כדי לראות, שמא נוכל להפוך אותה למקומית שלנו ולא נחלנו הצלחה. "כוננות עם שחר" סיפקה את התרוץ הפעם, ויצאנו לראות אם התחדש משהו במסעדה.

המקום לא השתנה: הבר עודנו עשיר כשהיה, בחלל המרכזי עומד שולחן עם כמה יינות שהותאמו כנראה לאוכל – פיוז'ן לבן, אלמוס ס"ב ואפילו מאסי מודלו למנות הבשר, I presume – ובסך הכל האווירה טובה. מוסיקה נעימה, לא בווליום אדיר, ומלצרים/ברמן שלא מעיקים. החידוש הגדול היה טאבלטים שאיתם מתרוצצים המלצרים, שככל הנראה – לא בדקנו – מאפשרים בחינת התפריט באופן מקוון.

הזמנו פאד תאי עוף ורול צמחוני אחד. באמת שלא שום דבר יוצא דופן.

הפאד תאי היה זכור לטוב וגם הפעם הוא לא אכזב. למרות שהמנה נראתה צנועה יותר ממה שזכרנו, הוא היה טעים ועשיר. כמות העוף הייתה טובה והוא לא היה מיובש, וזאטוט נהנה מהמנה והודיע ש"הם בסדר". (48 ש"ח)

הרול הצמחוני (26 ש"ח) היה בסדר ועבה למדי. לא מרגש – רול צמחוני, בכל זאת – אבל הכיל מגוון של ירקות ותודה לאל ללא גזר עבה, שתמיד מקשה על העניינים, בסוג הרול הזה. אני עדיין לא מבין את הקונספט של הגשת כל הרולים inside out, אבל סבבה.

יחד עם קולה וטיפ, השארנו 100 ש"ח.

אסיה מוניקה

מתחם קניון שרונים, הוד השרון.

פתוח 12:00 – 24:00, כל ימות השבוע

 

 

 

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אוכל. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.