יקבי יהודה עושים אפלסיון – והסטוריה

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

הסקופ שייך לאלדד לוי, והוא חשוב: רק כמה ימים אחרי כנס שלם שדן באזוריות יין בישראל, באים יקבי יהודה ומטילים את הפצצה הגדולה של הכרזה על אזור יין משלהם. הכל, כולל חוקים ותקנות והגדרות די מפורטות.

חשוב לזכור: ההגדרה האפלסיונית היא לא הגדרת איכות. היא הגדרת אזור. יש כאן יקבים מצוינים, ויש כאן יקבים פחות טובים. החשש שאולי הפחות טובים יסמְכו על הטובים יותר הוא אולי נכון, אבל בסופו של יום, כולם ירוויחו: הטובים והטובים פחות, ובעיקר – אנחנו.

קישור למאמר המלא באתר של אלדד.

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה יין, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות בנושא יקבי יהודה עושים אפלסיון – והסטוריה

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.