חדש! מאת שגיא קופר – "המדריך הדעתני ליין"

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

ספר יין מקיף ועדכני, ובעיקר – רלוונטי לקורא הישראלי.

מדריך יין שלא רק מסביר איך טועמים ואיך שותים, אלא הרבה יותר מזה

לצד הסברים פשוטים על הדרך הטובה ביותר ליהנות מיין, לטעום, לשתות או לאחסן אותו, כולל "המדריך הדעתני ליין" מידע רב – שחלקו עדיין לא פורסם כלל בעברית – על ההיסטוריה של היין באזורנו ובעולם, על איזורי יין בישראל, ועוד. הוא כולל המלצות קצרות על מספר יקבים בישראל, על יינות ישראליים מעניינים או אפילו חשובים ועושה סדר בהרבה מאוד דברים.

"המדריך הדעתני ליין": יש שיאהבו אותו, את סגנונו המשעשע ואת שפע האנקדוטות שבו. יש שיגידו שמוטב לו לא היה נכתב כלל. יש מי שיתרגזו לקרוא את הדברים שכתובים בו, ויש מי שיתפלאו שכך מתנהלים העניינים בעולם שכל כולו משקה עם מעט (יחסית) אלכוהול.

מי שמכירים את מחבר הספר יאמרו שזה רק היה עניין של זמן…



בחרו את המהדורה המתאימה לכם







ניתן לרכוש את הספר בשתי צורות:

מהדורה מודפסת, בת 255 עמודים בקרוב: 69 ש"ח + 15 ש"ח דמי משלוח רשום בדואר ישראל. (אפשרות לאיסוף עצמי מראש העין, בתאום מראש)

מהדורה דיגיטלית, מחולקת לשלושה חלקים:

חלק I: הדוניזם לשמו:
הפרקטיקה שמאחורי הדברים, מהדברים בסיסיים מאוד ועד ייצור יין ואפילו "איך מדברים על יין".

חלק II: היסטוריה וכשרות:
ההיסטוריה המקוצרת של עולם היין, מיוון והעת העתיקה ועד ימינו, כולל דיון בשאלת חשיבותה של הכשרות והצרות שהיא מביאה עלינו. יותר נכון – שמביא עלינו הממסד שמאחוריה.

חלק III: פוליטיקה, תוויות והמלצות:
הקשר שבין תוויות יין ופוליטיקה, במיוחד בישראל. על אודות זני ענבים עיקריים, אזוריים עיקריים בעולם – כולל אזורי היינן והשמרים – וגם – איך אפשר שלא? יקבים מומלצים בישראל ויינות שלא תוכלו לחיות בלעדיהם.

מחיר כל חלק במהדורה הדיגיטלית: 25 ש"ח. מחיר כל החלקים כולם ברכישה אחת: 65 ש"ח בלבד.


התשלום מתבצע ב- PayPal בלבד. ניתן להשתמש בכל כרטיס אשראי ואין צורך בחשבון PayPal.

יש לציין ב"הנחיות למוכר" את הכתובת למשלוח הספר. ללא ציון כתובת, לא אוכל לשלוח את הספר.

אין החזרות או ביטולי עסקה, אתכם הסליחה.


לרכישת הספר:


בחרו את המהדורה המתאימה לכם



שגיא קופר
פורסם בקטגוריה יין, תהיות שונות. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.