רקנאטי הופכים את היקב ל- Vegan Friendly

בשורה לטבעונים שבינינו: יקב רקאנטי גם הוא הופך ידידותי לטבעונים ומקבל את תו הלב הוורוד. היין הטבעוני הראשון: שרדונה 2017

שישו ושמחו: חדש ברקנאטי – תו Vegan Friendly ליינות היקב.

יהיה היקב ה- 14 לקבל את התו, אחרי שמות כמו קסטל, תשבי, סוסון ים, מאור, ויתקין, בנימינה, סומק ואחרים.

יקב רקנאטי קיבל לאחרונה את תו 'Vegan Friendly' לאחר שעבר בדיקה של פעילי 'העמותה למען עתיד טבעוני'. התו הינו אישור לכך שכל תהליך יצירת יינות היין ביקב רקנאטי טבעוני לחלוטין ואינו כולל שימוש ברכיבים מן החי. כעת כל יינות היקב יישאו את תו Vegan Friendly , כחלק מההכרה ביקב רקנאטי כעסק ידידותי לטבעוניים.

היין הראשון לקבל את התו הוא שרדונה 2017 מסדרת גליל עליון.

שרדונה גליל עליון 2017

שליש מסך היין הותסס והתבגר על משקעיו בחביות עץ אלון מבורגון שבצרפת, בזמן ששאר היין הותסס והתיישן על משקעיו במכלי נירוסטה. היקב ממליץ להגיש צונן (10-12 מעלות) כאפרטיף או כבן לוויה לכל סוגי הדגים, הסלטים, הפסטות והגבינות.

מחיר מומלץ לצרכן: 60 ₪.

נמסר על ידי היקב. צילום: בועז לביא

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה יין, תהיות שונות, עם התגים , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.