גלנליווט סייפר מגיע לישראל – לבר חדש

באיחור קל, אך אלגנטי, מגיע לישראל The Glelivet Cipher: מסתורי, ללא תאור או פרטי ייצור

ברוב המקרים, יצרני הוויסקי והמשקאות בכלל, אוהבים ללוות את המוצרים שלהם ברשמי טעימה ופרטים על אודות תהליכי הייצור, ההתיישנות וההתבגרות, החביות וכו'.

הדברים האלה נעשים לא מעט כדי לכוון את הלקוח לפרופיל הטעמים של המוצר, כך שהוא מתחבב עליו מהר יותר ואז גם נמכר בקלות רבה יותר.

הגלנליווט סייפר, שמגיע ארצ הבכמות מוגבלת מאוד של 2,000 בקבוקים בערך, הושק לפני כשנה וחצי בבקבוק שחור, ללא פרטים מזהים, רשמי טעימה או פרטים על אודות תהליך הייצור. זאת, אחרי שלפני כארבע שנים הושק בכמה מדינות בעולם ה- Glenlivet Alpha שפחות או יותר היה באותה רוח: ללא פרטים מזהים כלשהם, מלבד חוזק אלכוהולי.

מה הרעיון?

הרעיון הוא להפוך את לקוחות גלנליווט למעורבים יותר בקניה ובשתיה של הוויסקי. לתת להם צ'אנס לנכס את המשקה מבחינת מה שהם מרגישים וחשים, ולא מה שאומרים להם שיש בבקבוק. זה בהחלט עובר ועובד, ונחמד. בזמנו אפילו היה אתר אינטרנט שאליו אפשר היה להעלות את רשמי הטעימה האישיים, אתר שכבר לא נמצא היום באוויר, וחבל.

שני המיל האישיים שלי?
די מתקתק, שמנתי מאוד וונילי, דבשי משהו אבל בעל תיבול מפולפל חביב.  מכיל 48% אלכוהול, שנבלעו היטב בוויסקי, אבל אהבו קצת מים.
הייתי מהמר על חביות אמריקאיות חדשות, אבל זה רק אני. ויסקי טוב, בסופו של יום, שהייתי מציב בשקט בסדרת הנאדורה של גלנליווט, אי שם ליד ה- first fill. (מחיר: 500 ש"ח).

את הסייפר משיקה טמפו, יבואנית גלנליווט, בבר ויסקי וסיגרים חדש בשם הוולטר, בגב של מוזיאון הוויסקי בשרונה.

זהו שיתוף פעולה בין טמפו ומוזיאון הוויסקי, שימשך כשישה חודשים. במהלך הזמן הזה אפשר יהיה ליהנות בבר לא רק ממגוון הוויסקי של גלנליווט (כולל הסייפר, כמובן), אלא גם ממגוון גדול של אביזרים ומוצרים ממותגים של  The Glenlivet וממבחר גדול של סיגרים. במקום יתקיימו סדנאות שונות של ויסקי גלנליווט, יהיה אפשר לקנות בקבוק שיישמר על שמכם, ועוד.

הבר עצמו מאוד מושקע, נעים וידידותי, מרופד ומרוהט בצורה מושלמת לביקור קצר לפני שחוזרים הביתה מהעבודה (ברכבת!)  או לערב ארוך יותר.

Walter Whiskey & Cigar by The Glenlivet

דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב
03-9551105
פתוח עד יולי 2018
ימים א-ה:  12:00-24:00
מוצ"ש: משעה אחרי צאת השבת ועד 24:00

 

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה ויסקי, טעימות, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה