פנינים לשבת: יקב בלו בוטיק

מילא השילוב האלמותי של קברנה סוביניון, מרלו, מוסקט המבורגיני (sic) ופטי סירה, אבל  תוספת של 10% קריניאן?

לא טעמתי ולכן קצת לא נעים לי, אבל על פניו נראה לי שזה מסוג הדברים שבגללם ענף היין זקוק ליד מפקחת. לפחות בכל מה שנוגע לטקסטים של תוויות בקבוקים אחוריות.

אני לא יודע מי מייצר את הדבר הזה – יכול להיות שהוא איש מאוד סימפטי – אבל באמת, בנאדם, אין לך טיפת ביקורת עצמית?

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אז להנאתכם, נוסחי התוויות האחוריות והתוויות עצמן. מלבד הוספת נקודות בסופי משפט, לא נגעתי בכלום – אפילו לא בשגיאות טייפו.

את התמונות הורדתי מאתר מכירות. אם מישהו יודע מי הצלם – אשמח לתת קרדיט (מועלות תחת שימוש הוגן).

גיט שאבעס, יהודים.

בלו הר ברכה

יקב בלו בוטיק מתכבד להגיש לכם את סדרת יינות הר ברכה.

סדרה זו מבוססת על ענבים מזנים יוקרתיים שגדלו בכרמים המובחרים שבגליל העליון ובהרי השומרון.

הענבים נבצרו ידנית כשהם ברמת בשלות גבוהה תוך הקפדה על טיב ואיכות הפרי עלמנת להפיק את מירב הפוטנציאל הגלום בו.

היין מיוצר משילוב מוצלח של זני ענבים אציליים ואיכותיים 50% קברנה סוביניון ומרלו 40% מוסקט המבורגיני.

השילוב נותן ליין טעמים וניחוחות יחודיים לענבי הקברנה והמרלו ומשאיר מקום של כבוד לפירותיות ולארומה העשירה המאפיינת את זני המוסקט. ביין ישנם גם 10% של ענבי קריניאן ופטי סירה התורמים לעוצמתו ועסיסיותו

היין התיישן 12 חודשים בחביות עץ אלון.

מתאים מאד למנות עוף או דגים. מתאים כקינוח לכל אירוע. (60 ש"ח)

בלו פלטרין

יקב בלו בוטיק מתכבד להגיש לכם את סדרת יינות הר ברכה.

סדרה זו מבוססת על ענבים מזנים יוקרתיים שגדלו בכרמים המובחרים שבגליל העליון ובהרי השומרון.

הענבים נבצרו ידנית כשהם ברמת בשלות גבוהה תוך הקפדה על טיב ואיכות הפרי עלמנת להפיק את מירב הפוטנציאל הגלום בו.

היין מיוצר משילוב מוצלח של זנים מוסקט המבורגיני 82% קרניאן פטיט סירה 18%. היין עבר סינון גס בלבד המשמר את הפירותיות העשירה והארומה הייחודית המאפיינת את ענבי המוסקט.

מומלץ להגשה לצד מנות דגים יוקרתיים וגבינות עשירות. (50 ש"ח)

בלו כיסופין

כיסופין יין קינוח בסגנון פורט.

כיסופין מופק מענבי קברנה סוביניון 62% ומענבי מרלו 38% שגדלו בכרם בן זמרה שבגליל העליון ובהר ברכה שבשומרון.

הענבים נבצרו ברמת בשלות מקסימלית אודות לאקלים החורפי שהתאחר במיוחד בשנת 2013.

היין התיישן בחביותת עץ אלון למשך 24 חודשים ומאופיין בניחוחות של פולי קפה שזיפים מיובשים וגרגירי יער עסיסיים בארומה של שוקולד מריר אגוז קוקוס ותבלינים ים תיכוניים בדמות מרווה ומנטה.

היין הינו בעל גוון ארגמני עמוק ומצטיין במרקם עשיר ומענג ובסיומת קטיפתית ומתמשכת.

מכיל 17% אלכוהול (115 ש"ח)

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה טפשות, יין, תהיות שונות, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה