ל'איניציו: מילאנו-תל אביב

אם מתחשק לכם לקחת הפסקה מהחום, אתם מוזמנים להגיע לאחד מאירועי ה'לאיניזיו': ערבי ה'אפרטיבו' האיטלקיים בבר מלון הבוטיק 'WhiteVilla', להתרווח בכיסא וליהנות מהטעמים של ארץ המגף

גילי קופר

עגבנייה, רוזמרין ובזיליקום הם רק חלק מהטעמים הדומיננטיים והמעניינים שמלווים את תפריט הקוקטיילים של ערבי האפרטיבו: מנהג קולינארי במהלכו נרגעים האיטלקים לעת ערב עם משקה ביד ונשנוש בפה. בכוסות אלגנטיות, המעוטרות בין היתר בפרוסות קישוא, עגבניות שרי ופלפל אדום טחון – יגישו לכם המיקסולוגים עומר גזית-שלו (בלבוי, 223) וריי וויט (אימפריאל, רעמסס) את הקוקטיילים.

את המרכיבים תוכלו גם לבחור בעצמכם אם תזמינו את תפריט הנגרוני – ממנו תוכלו להזמין לא פחות מ-256 וריאציות שונות של משקה, שיכללו בין היתר מרטיני מתובל בליקריץ או ג'ין בטעמי אורגנו. בהזמנת שני קוקטיילים יוגשו אליכם לשולחנות גם נשנושים איטלקיים כמו ארנצ'יני (כדורי ריזוטו מטוגנים) או דג קרודו (שיוגש עם סלט כרובית וקרם מלפפונים). המנות סוגרות היטב את הפינה ומשתלבות עם טעמי המרטיני, שמהווה בסיס לכלל המשקאות המוגשים בבר.

ה'וויט וילה', שממוקם בקצה שדרות בן ציון וכמטרים ספורים מתיאטרון הבימה, אמנם שוכן בלב תל אביב אבל מוקף ירוק ומהווה תפאורה נעימה ושלווה לערב שכזה.

ערבי "L’inizio" חוגגים את המראה החדש של בקבוקי מרטיני, ובמסגרתם יוגשו נשנושים נפלאים וטעימים של השף אורן אסקיו בסגנון חופשי לשולחנות, בהזמנת 2 קוקטיילים במחיר מיוחד של 120 ₪.

הערבים תקיימו בכל סוף שבוע שני במהלך מאי ויוני, בין השעות שש לתשע וחצי בערב.

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אלכוהול, טעימות, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה