טובורג 6.9% ליום העצמאות

בישול חגיגי מלתת 'בוטיק' בעבודת יד: 6.9% אלכוהול, מחווה ליום העצמאות ה-69 לישראל

 

טובורג מציעה בקבוקי 6.9% אלכוהול של הבירה שלה, השנה במארזי רביעיות.

חובבי הטעמים הכבדים והמתוקים יותר ימצאו כאן בירה חזקה אך לא כבדה מדי, עשויה היטב.

היא אולי לא תתאים למנגל הצהריים של יום העצמאות, אבל לערב שלפני או למזג אוויר קריר יותר, היא תהיה מושלמת.

בקבוקי טובורג ליום העצמאות

טובורג כחול – 6.9% (תמר מצאפי)

בהמשך – הקומוניקט שנמסר על ידי טובורג, כפי שנמסר על ידם.

לכבוד חגיגות יום העצמאות ה- 69 לישראל משיקה טובורג בירה בריכוז 6.9% אלכוהול.

במארז לצרכן יש ארבעה בקבוקי  טובורג ייחודיים – פרי פיתוח בינלאומי  המבוסס על  רכיבי בוטיק שיוצרו בשיטה מסורתית שלFloor Malting–לתתים שהונבטו בעבודת יד  ממתקן הנבטה ייחודי הנמצא באזור בוהמיה בצ'כיה הקיים ופועל בשיטות מסורתיות מזה  200 שנה (אחד הבודדים שנותרו הפועלים בשיטות אלו בעולם כולו) תהליך ההנבטה  המיוחד- בעבודת יד  וזן השעורה האיכותי , מעניקים ללתת רבדי טעם מרתקים.

רקע: אחד השלבים בייצור הלתת הוא שלב ההנבטה.

שיטת ההנבטה הנפוצה היא בתאי הנבטה תעשייתיים בהם הלתת מגיע לגובה של כמטר ועובר תהליך של ערבוב על ידי מערבל בורג  שנע לאורך תא ההנבטה מספר פעמים ביום. בשיטה זו , מידת הלחות והטמפרטורה נשלטות באופן ממוחשב .

לעומת זאת, בשיטת ההנבטה המסורתית ה- Floor Malting הלתת מפוזר על ריצפת אולם ההנבטה בשכבה בעובי של כ- 30 ס"מ ומעורבב ידנית.

מידת הלחות והטמפרטורה נשלטות באופן ידני על ידי פתיחה וסגירה של תריסים באולם ההנבטה. התהליך כולו הוא מעשה ידי הטבע.

עקב עונת הפעילות הקצרה ואופי התהליך, יכולת הייצור בשיטה זו היא קטנה משמעותית מהכמויות המיוצרות בשיטות המודרניות.

ל- Floor Malted Malt טעם מרתק עמוק ואותנטי. שיטה מסורתית זו  היא למעשה הליך ייצור לתת  בוטיק בעבודת יד האוצר את כל איכויות הלתת  ומביא ליד ביטוי את כל ספקטרום הערכים התזונתיים  ועושר הטעמים באופן הטבעי והעצמתי ביותר.

מטעמי כדאיות כלכלית נדיר להשתמש בו בייצור תעשייתי – רק חברות בודדות לייצור לתת מחזיקות עדיין במתקני הנבטה כאלה, ההשקעה בהליך זה  גדולה מאוד והתפוקה מעטה .

מארז טובורג

מארז טובורג (צילום תמר מצאפי)

עושר טעמים והדגש המיוחד על לתתי בוטיק המאופיינים בטעם אותנטי מובהק כבר הפכו לחלק בלתי נפרד ממותג טובורג:

לטובורג פרופיל טעם ייחודי ורכיבי בוטיק . בטובורג רד ניתן למצוא את לתת Cara –Amber הייחודי לטובורג המיוצר בתהליך מסורתי  של Double Processed תוך שימוש בשעורת אביב דו-טורית  איכותית  העוברת  תהליך כפול של בישול לח ואז קלייה היוצרת  שכבת קרמל עשירה  ובשל  כך הוא נחשב לאחד מסוגי הלתת האיכותיים והטעימים בעולם .

100%תערובת ייחודית של שלושה סוגי מאלט ומעל 100 שנים של ניסיון ושימוש בשמרי לאגר אותנטיים  מאז 1895, בשילוב זני כשות אירופאים משובחים כל אלו תורמים לארומה עדינה  ומסייעים לבניית ראש קצף יציב ומראה אלגנטי.

מאז 1895 "טובורג" מקפיד להתעדכן , לחדש  ולהוביל מהלכים פורצי דרך בקטגוריית הבירה (כגון פקק הנצרה הייחודי) , לא בכדי  העניק לו בית המלוכה הדני את הכתר המופיע על כל בקבוק "טובורג" שנמכר בעולם.

המהדורה החגיגית מכילה 4 בקבוקי טובורג 6.9% אלכוהול עשירים בטעם במארז מעוצב לרגל יום העצמאות 69 לישראל.

מחיר מומלץ לצרכן 4 בקבוקים: 27.9-32.9 ₪

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה בירה, טעימות. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה