הרי גליל מהחבית

בקרוב במסעדה החביבה עליכם: יקב הרי גליל יוצא עם מתקן יין מהחבית חדש – ועם יין שמיוצר במיוחד לכךיקב הרי גליל התקין מתקן מיוחד למכירת יין מהחבית בחמש מסעדות מובילות, כניסוי להטמעת הקונספט במקומות מכירה נוספים.DIX

המתקן מבוסס על מכל יין בנפח של 10 ליטרים, שבתחתיתו מאגר חנקן, שדוחף את היין כלפי מעלה, בלי צורך במכל נוסף. המכל עצמו "יושב" בתוך מתקן קרור, שמזכיר במראהו לא מעט את הדיספנסרים למשקאות קלים. במסעדת דיקסי בתל אביב – אחת מחמש מסעדות הניסוי – ויתרו על מתקן הקרור ושילבו את מכל היין בחבית יין משומשת, שעליה מותקן הברז עצמו.

קג יין של הרי גליל

קג יין של הרי גליל (צילום: יקב הרי גליל)

היין – בלנד של מרלו וקברנה סוביניון – נמזג בדיקסי במחיר של 19 ש"ח לכוס או 37 ש"ח למיני קראף של 375 מ"ל, מסומן וממותג על ידי יקב הרי גליל. מיתוג הקראף עושה טוב לדעתי, שכן הוא מחליף במידה מסוימץ את הצורך של הצרכן "לראות את הבקבוק" – מחסום שיש ללא מעט יינות מקופסא.

היין עצמו טעים, קל ופירותי, ומתאים בצורה נפלאה לאוכל של דיקסי (שהוא כרגיל משמח וטעים).

 

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אוכל, יין, יין, עם התגים , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות על הרי גליל מהחבית

    • מאת sagi cooper‏:

      אני לא יודע. אם הניסוי יצליח, מאוד יכול להיות שירחיבו אותו, ואז בוודאי גם לצפון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *