Tio Pepe – קוקטיילים בקנקן

שרי  Tio Pepe הוא אייקון ספרדי והשרי פינו הנמכר ביותר בעולם. השרי חווה בשנים האחרונות תחיה מסוימת וחוזר לכוסות כשחקן מעניין בסצנת הקוקטיילים המתחזקת. הנה שלוש הצעות לקוקטיילים, שתוכלו להגיש גם בקנקן או בקערת פונץ'

כדי להגיש את הבאים בקערה או בקנקן אפשר לכפול את הכמויות ללא חשש.

 

Tio Jito

טיו פפה

טיו פפה: על קרח לבד הוא יהיה קצת "שונה" מהטעם הישראלי; נסו אותו בקוקטיילים ומשקאות מעורבבים (צילום יח"צ)

  • 50  מ״ל טיו פפה
  • 25  מ״ל סאוור מיקס*
  • סודה
  • שלושה עלי נענע

ממלאים כוס לואו בול בקוביות קרח, מועכים קלות ומוסיפים את עלי הנענע, מנה של טיו פפה וחצי מנה של סאוור מיקס וסוגרים עם סודה.

*את הסאוור מיקס מכינים ממיץ לימון סחוט ומי סוכר ביחס אחוזים של 60 / 40

 

Spanish Daiquiri

  •  30  מ״ל טיו פפה
  • 30  מ״ל רום לבן בהשריית היביסקוס*
  • 30  מ״ל מיץ ליים טרי
  • 25  מ״ל מי סוכר

לנער חזק את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ולסנן לכוס קוקטייל.

*להשרייה יש לרוקן בקבוק רום אל תוך מיכל, להוסיף 50 גרם פרחי היביסקוס יבשים ולהשרות במשך שלוש שעות. לסנן ולהחזיר לבקבוק

Club House Swizzle

  • 30  מ״ל טיו פפה
  • 30  מ״ל ברנדי סוברנו 5
  • 30  מ״ל אננס טרי (לקלף, להוציא את הליבה, להכניס לבלנדר ולסנן)
  • 25  מ״ל מיץ ליים טרי
  • 15  מ״ל מי סוכר

לבנות את כל המרכיבים בכוס וייצן. להוסיף קרח כתוש. לערבב עם כפית בר או מקל סוויזל. לסגור עם שלושה דאשים של אנגוסטורה ושפריץ של אבסינט. כוכב אניס לקישוט

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אלכוהול, יין, עם התגים , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על Tio Pepe – קוקטיילים בקנקן

  1. מאת גל‏:

    אני שותה יותר ויותר שרי. נקי.
    אבל מצטער מאוד על מחירי השרי היקרים לפחות של טיו פפה.
    חבל שם ההצעה בארץ דל.
    מה שפה בשרי שהמחירים גם לשרי בין 30 של המברט זולים.

כתיבת תגובה