לידיעת הטסים לארצות הברית: בירות בוטיק בטיסה

דלתא הודיעה שהיא תציע בירות בוטיק אזוריות ומקומיות לטסים בטיסות פנים ארציות בארה"ב. בין המבשלות אפשר למצוא שמות מוכרים כמו סמואל אדמס וברוקלין, אבל גם מבשלות פחות מוכרות – בישראל לפחות

בארה"ב מבינים כנראה שבירה היא חלק מתרבות, ולא משהו שעושים עליו עליהום. בנוסף, דלתא מבינה כנראה שלקוחותיה מבינים שיין ואלכוהול 'קשה' זה לא הכל, וגם לבירה יש מקום בטיסות.

דלתא תגיש בירות בוטיק בגישה אזורית (יחצ)

דלתא תגיש בירות בוטיק בגישה אזורית (יחצ)

בקיצור, בנוסף ליין ואוכל מקומי – משהו שדלתא כבר מקדמת די הרבה זמן  החברה החליטה לקדם גם את עניין הבירה המקומית. היא תגיש בירה כזו בכמה מהטיסות הפנים-ארציות שלה:

Ballast Point – סן דייגו, Blue Point – לונג איילנד, Brooklyn – ברוקלין, ניו יורק, Lagunita – מפלומס בקליפורניה, Newburyport – במסצ'וסטס, Samuel Adams – בוסטון, Stone – קליפורניה ובאטלנטה, עיר הבית של דלתא – SweetWater.

הבירות המקומיות והאזוריות זמינות בטיסות שבין ניו יורק ובוסטון, לוס אנג'לס וסאן פרנציסקו, וושינגטון ושיקגו, ניו יורק ללוס אנג'לס, סאן פרנציסקו, וושינגטון ואורלנדו, מיאמי, טאמפה וניו אורלינס. בכל הטיסות הפנים ארציות האחרות של דלתא אפשר לשתות סמואל אדמס.

שלא יהיה רע יותר.

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה ידיעות בירה, יין, עם התגים , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *