סומרסבי סיידר

קרלסברג מכריזה על שיווקו של סיידר סומרסבי בישראל. בינתיים רק סיידר תפוחים

למרות שהוא יציר כפיהם (2008) של אנשי קרלסברג בדנמרק, 'סומרסבי סיידר' נמכר כמוצר אנגלי, עם רמיזות עבות לכיוונו של מחוז קנט שבאנגליה. האמת היא, שהסיידר הזה לא מיוצר באנגליה, אלא כאמור בדנמרק, וכדי שהאנגלים ישתו אותו, הוא מיוצר שם (בהרפורדשר, עד כמה שאני יודע), בטעם שונה ומשווק תחת תווית אחרת ובטעמים אחרים.

מחיר מינימום של 8 ש"ח קבעו החברים בקרלסברג למוצר – תוך הדגשה שכל תמחיר יהיה על דעת הקימעונאי בלבד. זהו סיידר מתקתק עם סיומת יבשה, יחסית רזה לסטרונגבואו והרבה פחות מהנה ממנו לטעמי. בסיומת יש משהו לא נעים, כמעט סכריני, למרות שהיצרן אומר שהמוצר מיוצר מחומרים טבעיים בלבד (מים, רכז תפוחים, סוכר, סירופ גלוקוז, חומצת לימון וחומרי טעם וריח).

לצערי זה לא מוצלח במיוחד ולא יביא את הישועה לקטגוריה, למרות שהיא נהנית ממיסוי נמוך יחסית ומחירים שאמורים להיות אטרקטיביים.

Pass.

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה בירה, ידיעות בירה, יין. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *