עוג אייל קייצית חוזרת

ה- IPA של מבשלת הגולן חוזרת  עם אותו הקונספט בשינויים קלים

מבשלת הגולן מוציאה בימים אלה את ה'עוג אייל קייצית' במהדורה של 2014. האלכוהול כאן נמוך מזה של

עוד אייל קייצי

עוג אייל קייצי: IPA עדין אבל לא מתחסד ולא מתחנף

השנה שעברה – 4.5% במקום 4.8% במודל 2013, וגם המלצות השתיה שונות: 11 מעלות, במקום ה- 8 של הקיץ שעבר. מה שעוד שונה הוא המחיר, הגבוה ב- 2.9 ש"ח לעומת השנה הקודמת. למה?  לא ברור. באמת לא ברור.

העוג הקייצית יוצאת כשבחוץ כבר סתיו, אבל לא מאוחר מדי. עוד נשארו מספיק ימים חמים בשביל הבירה הזו, שמתאפיינת בארומות מצוינות ונקיות ופה טוב. המרירות טובה, תפוזית מאוד ומלווה בתחושה של פה מלא ועגול, עם מיגוז טוב, שלא מתבייש להיות שם.

אני הייתי מקרר קצת יותר מ- 11 מעלות, כי אחרת נראה לי קצת קיצוני מדי לימים החמים של ספטמבר, אבל חוצמזה – ועניין המחיר – הכל סבבה.

(צילום: כפיר חרבי)

Share
שגיא קופר
פורסם בקטגוריה בירה, ידיעות בירה, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *