ליקר מוצארט

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

החברה הסקוטית מציגה את ליקר מוצארט, ביבוא חדש שלה

מוצר חביב ביותר, מהליקרים הטוביום יותר שיש בשוק בכלל, ובוודאי בקטגוריה של השוקולדים למיניהם. היצרנית טוענת שהוא מכיל גם פחות קלוריות מהליקר המוביל בקטגוריה, אז בכלל סבבה.

אפשר לשתות על קובית קרח – כמו ששותים כל ליקר שוקולד שמנת אחר – אבל אפשר להיות קצת חכמים יותר, ולחבר אותו עם טעמי שוקולד קלאסיים:

להוסיף אמרטו – שקדים, לימונצ'לו – לימון, ליקר תפוזים כלשהו ועוד. אתם יכולים להפתיע עם דש של אורנג' ביטרס ואפילו להכניס חריפות של צ'ילי; אפשר עם ליקר צ'ילי כלשהו.

ליקר מוצארט 1

מארז ליקר מוצארט לבן וגולד. צילום: יחצ טריוואקס)

"מוצארט דיסטילרי" החברה שמייצרת את הליקר, נקראת על שמו של המלחין האוסטרי המפורסם, וולפגנג אמדאוס מוצרט, שבתקופתו (אמצע המאה ה-18), הפך משקה הקקאו לפופולארי. כבר למעלה מ- 150 שנה  שחברת מוצארט מייצרת בזלצבורג שבאוסטריה ליקרים שונים וביניהם את ליקר השוקולד – ליקר מוצארט.

הליקרים מיוצרים ממרכיבים טבעיים בלבד. השוקולד (הבלגי), הסוכר והווניל, שמהווים את הבסיס לכל מותגי מוצארט, הם מהאיכותיים ביותר בעולם.

מוצארט גולד-  ליקר קרם שוקולד בעל גוף מלא, עשוי משמנת, שוקולד גורמה וסוכר איכותי, 17% .

מוצארט לבן – ליקר קרם שוקולד לבן, עדין, עשוי שמנת, שוקולד גורמה, קרמל ומקלות וניל. 15% אלכוהול.

שני המוצרים מגיעים בבקבוקים בנפח של 500, 700 מ"ל ומיניאטורה של 50 מ"ל.  לכבוד החגים הקרבים תוכלו להתפנק במארז דואט שבו שתי מניאטורות – גולד ולבן:

מחירים:

מוצארט שוקולד או שוקולד לבן 500 מ"ל – 165 ש"ח

מוצארט שוקולד או שוקולד לבן 700 מ"ל – 209 ש"ח

מארז מיניאטורות שוקולד + שוקולד לבן (כל אחד 50 מ"ל) – 62 ש"ח

איך שותים?

נקי עם קרח, וכתוספת בקוקטיילי שמנת.

(נמסר בחלקו על ידי החברה הסקוטית)

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה אלכוהול, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.