יקבי רקנאטי: קובי ארביב – יינן חדש

פאנלים וולטאיים ליקב או לבית

קובי ארביב הוא התוספת הצעירה לצוות יינני היקב, והוא מצטרף לגיל שצברג, היינן הראשי, ועידו לוינסון

ארביב אולי חדש בצוות הייננים, אבל הוא בהחלט לא חדש ביקב. עד כניסתו לתפקיד החדש, כיהן במשך קרוב לשבע שנים כמנהל ייצור ביקב, והיה אחראי על כל תהליך ייצור היין בפועל.

קובי ארביב

יינן חדש אבל ותיק ביקבי : קובי ארביב (צלם: איל קרן)

במהלך שנים אלו גילה קובי עניין רב בתחום היינני ואף נשלח מטעם היקב ללימודים במכללת תל חי במסלול לגידול הגפן וייצור היין, אשר בסיומם הוענקה לו תעודת Cellar Master.

גיל שצברג היינן הראשי ביקבי רקנאטי אומר כי "לקובי מגוון תכונות ייחודיות המאפשרות לו לעשות חיל בתחום היינני, ובהן חך רגיש, יסודיות, דייקנות, יכולות למידה גבוהות ביותר וכן יכולת ניהול והנעת צוות מצוינות. הוא מהווה תוספת רבת משמעות לצוות המקצועי של יקבי רקנאטי.

מנכ"ל היקב, נועם יעקובי, ציין "אני מברך את קובי על הצטרפותו לצוות הייננים. קובי זכה "דה פקטו" במינוי ליינן בהתבסס על פועלו והישגיו בשנים האחרונות ביקב. מטרתנו הינה ליצור צוות ייננים בעלי תפיסות עולם שונות ומגוונות, שיפעלו בהפריה הדדית, למען שיפור מתמיד באיכות יינותינו ".

שגיא קופר
פורסם בקטגוריה יין, עם התגים . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.